Chocolade maken

Direct informatie aanvragen Bewaren in "mijn EVENT" Meer foto's Terug

Al jaren is de naam Mercuur een begrip op het gebied van Patisserie. Bij Joey Mercuur Patisserie op de Bloemendalsestraat in Amersfoort vindt u in een oude stadsboerderij de banketbakkerij. Hier worden dagelijks door een vakkundig patisserieteam op een eerlijk en ambachtelijke wijze de meest uiteenlopende patisserieproducten vervaardigd. Unieke gebakjes, taarten, petitfours, bruids- en gelegenheidstaarten, maar ook desserts en desserttaartjes. Alles wordt bereid uit eerlijke, natuurlijke ingrediënten wat goed af te leiden is uit de smaak en de uitstraling van de producten.Een chocolade of pâtisserie workshop van Joey Mercuur is een geweldige en heerlijke zoete ervaring!

Tijdens deze chocolade en marsepein workshop zal Joey gedurende 3 uur de gasten kennis laten maken met de verschillende soorten chocola en marsepein. Hier een aantal voorbeelden van wat we zouden kunnen gaan doen (natuurlijk kan ook deze workshop geheel worden aangepast op het bedrijf, thema of doelstelling):·         Soezentoren maken;·         Soesjes vullen met gele room;·         Soesjes afglaceren met pure chocola; ·         Soesjes opbouwen tot een mooie toren en het geheel decoreren;·         Chocolade proeverij met verhaal en een demonstratie;·         Huisje gemaakt van melk chocolade (Hans en Grietje huisje);·         Chocolade uitstrijken;·         Onderdelen uitsnijden;·         Onderdelen opbouwen tot huisje;·         Huisje versieren met decoratie en snoepjes;·         Een roos gemaakt van marsepein.





 

Aanvullende fotos (klik om te vergroten)


Product afbeelding